'Na gesprek met Van Nistelrooij was het duidelijk dat ik naar PSV wilde'

'Na gesprek met Van Nistelrooij was het duidelijk dat ik naar PSV wilde'

23 June - 09:23 Laatste update: 09:31
86

Ki-Jana Hoever kan niet wachten om aan de slag te gaan bij PSV. De twintigjarige verdediger wil met de Eindhovenaren om de prijzen gaan spelen.

Hoever wordt - zonder optie tot koop - gehuurd van Wolverhampton Wanderers. "Ik ben hartstikke blij dat nu hier ben", zegt hij op de website van de Nederlandse topclub. "Toen PSV zich meldde was ik al enthousiast en na een gesprek met de trainer (Ruud van Nistelrooij, red.) was het voor mij duidelijk dat ik hier wil gaan spelen. Aan deze stap ben ik toe."

Hoever verliet Ajax op jonge leeftijd voor Liverpool, dat hij in de jacht op speeltijd verruilde voor Wolves in 2020. De jonge Nederlander speelde tot dusver 25 duels in de Premier League. "Ik ben een rechtsback met snelheid en overzicht. Het voetbal dat de trainer wil spelen, past daarbij", vertelt hij. "In de Premier League heb ik op hoog niveau gespeeld en getraind. PSV speelt in Nederland om de prijzen en speelt Europees voetbal. Naar die nieuwe ervaring kijk ik enorm uit. Ik heb ontzettend veel zin om hier te beginnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s