'Transfersom Malacia is inclusief bonussen, opvolger in de startblokken'

'Transfersom Malacia is inclusief bonussen, opvolger in de startblokken'

24-06-2022 17:36
121

Tyrell Malacia staat aan de vooravond van een transfer naar Olympique Lyon, melden nu ook het Algemeen Dagblad en Voetbal International. Feyenoord ontvangt inderdaad vijftien miljoen euro, maar dat is wel inclusief bonussen.

Bovendien benadrukt VI dat slechts veertig procent van het bedrag kan worden besteed aan nieuwe spelers. Diverse media schreven eerder nog dat Feyenoord zo'n twintig miljoen euro verlangt voor de 22-jarige linksback, maar de Rotterdammers lijken genoegen te hebben genomen met iets minder om Malacia zijn transfer te gunnen. De Oranje-international is zelf akkoord met Lyon en ook de clubs zijn er bijna uit.

Voor Malacia is er perspectief op een basisplaats bij de ploeg van coach Peter Bosz, want de Braziliaan Emerson heeft de club verlaten. Hij stond ook in de belangstelling van Manchester United en Newcastle United, maar de Premier League-clubs vissen achter het net.

Maatsen
Ian Maatsen moet Malacia op gaan volgen in De Kuip. De twintigjarige linksback van Chelsea bevindt zich in Rotterdam, maar hij wacht nog op een akkoord tussen Feyenoord en The Blues. Dat meldt 1908.nl.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie