René van de Kerkhof blij met PSV-vertrek: Dat clubs daar nog intrappen!

René van de Kerkhof blij met PSV-vertrek: "Dat clubs daar nog intrappen!"

26 juni - 12:55
114

Willy en René van de Kerkhof zijn tevreden met de ontwikkelingen bij PSV. De broers juichen de komst van doelman Walter Benítez toe en zijn opgelucht dat Bruma eindelijk vertrokken is.

"Ik denk dat PSV een heel goeie aankoop heeft gedaan", zegt René over Benítez tegen Omroep Brabant. "Ik heb hem een paar keer op televisie gezien. Hij heeft uitstraling. Ik vergelijk hem een beetje met de keeper van Liverpool", doelt hij op Alisson Becker.

René wordt zo mogelijk nog vrolijker van het vertrek van Bruma, die komend seizoen voor Fenerbahçe speelt. De clubs kwamen bovendien een verplichte optie tot koop overeen. "René heeft me wel tien keer gebeld! Of het echt waar was dat hij weg was", lacht Willy. "Dat clubs daar nog intrappen!", zegt René. “Hij kan wel een beetje voetballen maar toch niet voor dit niveau?"

Het vertrek van Mario Götze vinden ze wel een aderlating voor PSV. "Maar wel mooi dat hij hier gespeeld heeft. Met name in de grote wedstrijden is hij toch heel belangrijk geweest", vindt Willy. De broers hopen dat Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré nu niet volgen. "Cody, luister naar de gebroeders: gewoon nog een jaartje hier blijven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie