'Vertrek bij PSG is ineens bespreekbaar voor Neymar na uitspraken van Al-Khelaïfi'

'Vertrek bij PSG is ineens bespreekbaar voor Neymar na uitspraken van Al-Khelaïfi'

26 juni - 23:52
42

Neymar is niet helemaal overtuigd meer van een langer verblijf bij Paris Saint-Germain. Uitspraken van voorzitter Nasser Al-Khelaïfi schoten in het verkeerde keelgat bij de Braziliaan. Een transfer van Neymar, die nog tot medio 2027 vastligt, wordt echter wel een lastig verhaal.

In gesprek met Le Parisien werd Al-Khelaïfi gevraagd naar een mogelijke exit van Neymar. "Wat ik je kan vertellen is dat we van al onze spelers veel meer verwachten dan ze afgelopen seizoen lieten zien", antwoordde de president. "Neymar moet nederig worden. Hij moet veranderen om blessures, schorsingen en fouten te voorkomen. Voor volgend seizoen is het doel duidelijk: hij zal elke dag 200 procent inzet moeten tonen."

Volgens RMC Sport zijn die teksten niet goed gevallen bij Neymar, die graag gewaardeerd wil worden. Een transfer was aanvankelijk uitgesloten voor de Braziliaan, zeker met het oog op het WK. In de afgelopen dagen is dat echter veranderd.

Een transfer van Neymar wordt echter een lastig verhaal, vanwege zijn langdurige contract en hoge salariseisen. RMC sluit niet uit dat Manchester United, Chelsea en Newcastle United onder bepaalde voorwaarden een poging willen wagen om de dertigjarige aanvaller aan te trekken. In aanloop naar het WK lijkt Neymar in ieder geval bij PSG te blijven, zodat hij optimaal kan presteren op het eindtoernooi.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s