'Feyenoord weigert Lyon-biedingen en stelt harde eis voor transfer Malacia'

'Feyenoord weigert Lyon-biedingen en stelt harde eis voor transfer Malacia'

27-06-2022 06:56 Laatste update: 07:24
148

De overstap van Tyrell Malacia naar Olympique Lyon is nog niet rond. Dat meldt De Telegraaf. Feyenoord heeft het laatste bod uit Frankrijk niet geaccepteerd.

Enkele dagen geleden werd bekend dat Malacia hard op weg is naar Lyon. Transferexpert Fabrizio Romano meldde dat alles rond was en Feyenoord een slordige vijftien miljoen euro ontvangen uit Frankrijk. De Telegraaf trapt echter op de rem: in het weekend is het niét tot een akkoord gekomen tussen Feyenoord en Lyon.

De Rotterdammers verlangen een gegarandeerd minimumbedrag van zo'n vijftien miljoen euro, terwijl Lyon alleen in de buurt wil komen van dat bedrag door middel van bonussen. De Franse club van trainer Peter Bosz zou al 'tal van voorstellen' hebben gedaan.

Feyenoord heeft er baat bij om de onderhandelingen met Lyon te rekken, omdat het eveneens geïnteresseerde Manchester United ook interesse heeft en nog geen bod heeft uitgebracht. Aan de andere kant zou het de Rotterdammers beter uitkomen om vóór 1 juli in te stemmen met Malacia's vertrek, zodat de jaarcijfers er rooskleurig uitzien. Ook heeft de club geld nodig om meer transfers af te ronden.

Feyenoord versterkte zich deze zomer al met Danilo Pereira (Ajax) en Mats Wieffer (Excelsior). De twee melden zich maandag voor de eerste training van het seizoen. Verder werkt technisch directeur Frank Arnesen aan de komst van onder meer Wilfried Gnonto (FC Zürich), Calvin Stengs (OGC Nice) en Mohamed Taabouni (AZ). Als opvolger van Malacia is Ian Maatsen (Chelsea) in beeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie