'Extra inkomsten lonken voor United en Ten Hag door bod op PSV-target Pereira'

'Extra inkomsten lonken voor United en Ten Hag door bod op PSV-target Pereira'

27 juni - 12:40
24

Manchester United en Erik ten Hag hopen spoedig een transfersom te ontvangen voor Andreas Pereira. Fulham heeft een bod uitgebracht op de 26-jarige aanvallende middenvelder, die ook in verband wordt gebracht met PSV.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano bedraagt het voorstel van de Londenaren tien miljoen euro, plus bonussen. Hoewel Ten Hag hem nog even een nieuwe kans leek te willen geven, is het inmiddels duidelijk dat de Belgisch-Braziliaanse technicus geen toekomst heeft op Old Trafford. Door hem te verkopen vergroot Manchester United de eigen mogelijkheden op de transfermarkt.

Pereira speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Flamengo, dat geen gebruik maakte van een optie tot koop. Naast Fulham werd hij ook genoemd als mogelijke versterking voor PSV, dat Mario Götze zag vertrekken. Pereira speelde eerder in de jeugd van de Eindhovenaren. Als PSV hem terug wil halen, zal het dus wel snel moeten handelen. Inmiddels is Xavi Simons echter ook hard op weg naar het Philips Stadion.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Luister #DoneDeal de podcast ook via SpotifyPodimo en Apple Podcasts!