Update: Overmars heeft beet en bezorgt Van Bommel 'nieuwe Havertz'

Update: Overmars heeft beet en bezorgt Van Bommel 'nieuwe Havertz'

27 juni - 14:54 Laatste update: 27 juni - 14:54
57

Royal Antwerp FC heeft Vincent Janssen binnen, is dicht bij de komst van Toby Alderweireld en heeft ook goede papieren voor Christopher Scott. De spelmaker van Bayern München II heeft volgens Het Laatste Nieuws een grote fan in Mark van Bommel.

Scott wordt sinds vorige week nadrukkelijk in verband gebracht met Antwerp en inmiddels zou een transferakkoord een kwestie van tijd zijn. Door het feit dat Van Bommel het helemaal in hem ziet zitten, is de twintigjarige Duitser ook om. Scott wordt in zijn thuisland vergeleken met Kai Havertz. Hij maakte in april van dit jaar zijn Bundesliga-debuut voor Bayern München.

'Als het rondkomt, dan haalt Antwerp een vinnige nummer tien/schaduwspits in huis', schrijft HLN. Scott is een snelle, rechtsbenige aanvaller met een goede dribbel en overzicht. Namens het tweede elftal van Bayern, dat uitkomt op het vierde niveau, was hij vorig seizoen zeven keer trefzeker in 24 wedstrijden. Als technisch directeur Marc Overmars erin slaagt hem naar Antwerp te halen, gaat Scott mogelijk een duo vormen met Janssen.

Update: Marc Overmars heeft beet: Christopher Scott maakt de overstap van Bayern München naar Royal Antwerp FC. De aanvallende middenvelder (20) heeft in België voor vier seizoenen getekend. In Duitsland staat Scott, die tweemaal in actie kwam voor het eerste elftal van Der Rekordmeister, te boek als 'de nieuwe Kai Havertz'.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s