'Chelsea en Juve gaan opnieuw in gesprek over De Ligt, ondanks hoog prijskaartje'

'Chelsea en Juve gaan opnieuw in gesprek over De Ligt, ondanks hoog prijskaartje'

28 juni - 10:54
33

Ondanks dat het prijskaartje van Juventus hoog blijft, geeft Chelsea de strijd om Matthijs de Ligt nog niet op. Volgens Fabrizio Romano gaan The Blues deze week weer om de tafel met de werkgever van De Ligt.

De kans is goed aanwezig dat De Ligt naar drie jaar Juventus gaat beginnen aan een nieuwe uitdaging. Chelsea heeft juist nieuwe verdedigers nodig, door het vertrek van Antonio Rüdiger en Adreas Christensen. De nummer drie van Engeland is in die zoektocht bij De Ligt uitgekomen, maar Juve verlangt honderd miljoen euro voor de Oranje-international. Ondanks de hoge vraagprijs blijft Chelsea hopen om de komst van De Ligt.

De clubs zullen deze week weer in gesprek gaan om de opties rond een transfer van de Nederlander te onderzoeken, stelt Romano. Het is al bekend dat Nathan Aké in beeld is als goedkoper alternatief voor De Ligt bij Chelsea.

Op Stamford Bridge gaat het daarnaast ook over mogelijke transfers van Raheem Sterling en Jules Koundé. Chelsea heeft dus grote ambities op de transfermarkt, maar het heeft op dit moment nog geen enkele aankoop gedaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s