'Malacia zegt Lyon definitief af voor United: club van Bosz voelt zich gebruikt'

'Malacia zegt Lyon definitief af voor United: club van Bosz voelt zich gebruikt'

29 juni - 08:09
230

Tyrell Malacia heeft Olympique Lyon ondanks een verhoogd bod afgezegd. Dat meldt L'Équipe. De linksback van Feyenoord is hard op weg naar Manchester United.

Malacia heeft Lyon dinsdagavond op de hoogte gebracht van het feit dat hij naar United gaat, klinkt het. De Franse club was al dagen in gesprek met Feyenoord en leek een akkoord te naderen, maar Feyenoords technisch directeur Frank Arnesen dwong in de tussentijd een financieel aantrekkelijkere deal af met Manchester United.

De keuze van Malacia was daarna snel gemaakt. Hij informeerde Lyon niet veel later. Feyenoord ontvangt zeventien miljoen euro inclusief bonussen uit Manchester. L'Équipe meldt dat Lyon bereid was om het laatste bod van vijftien miljoen euro nog met een miljoen te verhogen, maar dat mocht niet meer baten.

'Intern heerst de onaangename indruk dat de zaakwaarnemer van Malacia (Ali Dursun, red.) Lyon heeft gebruikt om Manchester United in beweging te krijgen', klinkt het. Lyon, de club van trainer Peter Bosz, schakelt nu door naar alternatieven. Hassana Kamara (OGC Nice) en Issa Diop (West Ham United) staan bovenaan de lijst.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast