Letsch duidelijk: 'Wil geen spelers die het mooi vinden dat ze bij Vitesse zijn'

Letsch duidelijk: 'Wil geen spelers die het mooi vinden dat ze bij Vitesse zijn'

29 juni - 12:52
45

Thomas Letsch geeft toe dat Vitesse in vergelijking met de concurrentie met een achterstand aan het nieuwe seizoen begint. De Duitse coach benadrukt opnieuw dat hij hoopt op nieuwe spelers.

De situatie bij Vitesse is inmiddels bekend: door overnameperikelen was er op transfergebied weinig mogelijk. Nu Valeriy Oyf afstand heeft gedaan van zijn aandelen ziet het er wel iets beter uit. Toch weet Letsch dat Vitesse al tegen een 1-0 achterstand aankijkt. "Andere clubs zijn verder", laat de Duitser optekenen door Voetbal International. "Als ik zie wat er bij Utrecht en Groningen al gebeurd is dan hebben wij een achterstand, zo simpel is het."

Letsch liet al weten dat hij veel versterkingen verwacht. Die spelers moeten wel aan een bepaald profiel voldoen. "Ik wil spelers die zich hier willen en kunnen ontwikkelen. Het verhaal van Openda, Dasa en Doekhi is ook dat ze zich in twee jaar tijd hebben ontwikkeld tot wie ze nu zijn. Dat moet het voorbeeld zijn."

"Ik wil bepaalde types, karakters, geen spelers die het mooi vinden dat ze nu bij Vitesse zijn", gaat de coach verder. "Ze moeten het zien als stap naar meer, een mogelijkheid om een stap naar een topclub of naar het buitenland te kunnen verdienen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s