Bazoer, die nog altijd zonder club zit, duikt plots op bij FC Utrecht

Bazoer, die nog altijd zonder club zit, duikt plots op bij FC Utrecht

30 juni - 10:20
116

Riechedly Bazoer en Giovanni Troupée zijn opgedoken bij hun oude club FC Utrecht. Het clubloze tweetal traint voorlopig mee met de beloftenploeg van de Domstedelingen, in afwachting van een transfervrije overstap.

Dat meldt FC Utrecht via de clubkanalen. Zineddine Bourebaba, wiens contract begin dit jaar ontbonden werd bij de nummer zeven van de Eredivisie, staat ook op het trainingsveld bij Jong Utrecht. De negentienjarige middenvelder vertrok bij Utrecht wegens privéomstandigheden.

Bazoer en Troupée zitten momenteel ook nog zonder club. Eerstgenoemde kan rekenen op interesse van onder meer Olympique Marseille en Borussia Mönchengladbach. Bazoer zou in zijn vakantie een knoop doorhakken over zijn toekomst. Inmiddels is de verdediger annex middenvelder weer back in business, maar hij heeft zijn handtekening nog nergens gezet. Het is niet duidelijk wat de opties van Troupée zijn.

Bazoer speelde in 2019 een half jaar voor FC Utrecht, Troupée is afkomstig uit de opleiding van de club waar hij vorig seizoen definitief vertrok.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s