'Feyenoord slaat nieuwe weg in en kiest voor behoud andere sleutelspeler'

'Feyenoord slaat nieuwe weg in en kiest voor behoud andere sleutelspeler'

30 juni - 18:23
64

Feyenoord heeft de transferplannen veranderd. Waar de Stadionclub in eerste instantie alles inzette op het behoud van Orkun Kökcü en Luis Sinisterra, is een vertrek van eerstgenoemde bespreekbaar geworden.

De interesse in Kökcü is dermate toegenomen, dat het lastig wordt om hem te behouden voor Feyenoord, klinkt het in de FC Rijnmond Podcast, waar verslaggever Dennis van Eersel en clubwatcher Sinclair Bischop de laatste ontwikkelingen doornemen. De Turks international wordt in verband gebracht met AS Roma, Sevilla, West Ham United en Leeds United, terwijl eerder deze week bekend werd dat RB Leipzig ook in de race is.

Voor het juiste bedrag mag Kökcü naar verluidt vertrekken, al heeft de eventuele uitgaande transfer ook een keerzijde. Feyenoord gaat er in dat geval alles aan doen om Marcos Senesi in De Kuip te houden. "Voor Senesi zal dan het transferrecord verbroken moeten worden. Dan praat je over bedragen richting de twintig miljoen euro per speler." Sinisterra zou ook niet voor minder dan dat bedrag weg mogen deze zomer. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s