'Chelsea in gevorderde gesprekken over De Ligt, ook Aké nog steeds in beeld'

'Chelsea in gevorderde gesprekken over De Ligt, ook Aké nog steeds in beeld'

30 juni - 20:09 Laatste update: 20:12
11

De gesprekken die Chelsea met Juventus voert over Matthijs de Ligt zijn inmiddels in een gevorderd stadium. De Londense grootmacht wil de Nederlander graag overnemen. The Blues zijn ook nog steeds geïnteresseerd in Nathan Aké van Manchester City

Dat meldt kwaliteitskrant The Telegraph. Met Todd Boehly als nieuwe eigenaar wil Chelsea hoge ogen gooien op de transfermarkt en wil de club enkele grote namen aantrekken. Naast De Ligt en Aké wordt er ook gekeken naar Raheem Sterling en Raphinha. Laatstgenoemde lijkt hard onderweg naar FC Barcelona en Chelsea wacht die deal af. 

De Ligt is naar verluidt geïnteresseerd om zijn carrière in Engeland te vervolgen en volgens bronnen zijn de transfereisen van Juventus inmiddels minder stug dan een paar dagen geleden. The Telegraph meldt dat de Turijnse club inmiddels niet meer het volledige bedrag van de ontsnappingsclausule verlangt. Daarnaast is Chelsea bereid om Timo Werner of Christian Pulisic bij de deal te betrekken. De Ligt zou samen met Aké het centrale blok kunnen vormen bij Chelsea. De verwachting is dat de verdediger van Manchester City minimaal 40 miljoen euro moet kosten. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast