Feyenoord-talent 't Zand (19) breekt contract open en verlengt tot 2025 in De Kuip

Feyenoord-talent 't Zand (19) breekt contract open en verlengt tot 2025 in De Kuip

30 juni - 20:33
14

Feyenoord gaat langer in zee met Shiloh 't Zand. De negentienjarige middenvelder heeft zijn contract opengebroken en tot 2025 verlengd. Voor 't Zand is het zijn derde verlenging bij de Rotterdamse club. 

Dat laat Feyenoord via de officiële kanalen weten. 't Zand geldt als groot talent bij de jeugdelftallen van Feyenoord, maakte al minuten bij het eerste elftal en kreeg donderdag ook de prijs voor Goal of the Month uitgereikt. De middenvelder was gewild door andere clubs, maar het is Feyenoord gelukt de speler binnenboord te houden. "Shiloh is een kind van de club, dat al meer dan tien jaar bij Feyenoord speelt", zegt Head Academy Rini Coolen op de clubwebsite. "Het is daarom extra mooi dat zijn contract voor meerdere jaren is verlengd. Inmiddels heeft Shiloh al speelminuten in Feyenoord 1 gekregen en zijn wij ervan overtuigd dat mocht hij zich zo blijven ontwikkelen er nog meer zullen volgen."

't Zand tekende in 2019 zijn eerste profcontract bij de club en is blij langer verbonden te zijn met Feyenoord. "Het spreekt van veel vertrouwen dat de club mijn contract opnieuw heeft willen verlengen. Ik speel al sinds klein af aan bij Feyenoord en zie dit contract al een grote beloning voor de ontwikkeling die ik doormaak. Daarnaast krijg ik hiermee de kans om de komende jaren verder door te groeien." Naast een contractverlenging kreeg de middenvelder ook de Goal of the Month-prijs uitgereikt, vanwege zijn vrije trap bij Feyenoord O21 tegen Almere City. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast