'Real Madrid-flop van 63 miljoen euro en jonge verdediger op weg naar Serie A'

'Real Madrid-flop van 63 miljoen euro en jonge verdediger op weg naar Serie A'

1 juli - 08:59 Laatste update: 09:34
29

Real Madrid staat op het punt om twee spelers naar de Serie A te laten vertrekken. Zowel centrale verdediger Mario Gila als Luka Jovic gaan vertrekken uit Estadio Santiago Bernabéu, meldt Fabrizio Romano.

De 21-jarige Gila werkte tot dusver vooral zijn wedstrijden af in het tweede elftal van de Madrilenen en staat in de belangstelling van SS Lazio. De gesprekken zijn inmiddels gaande. Daarnaast is Fiorentina dicht bij het aantrekken van Jovic, zo schrijft de transferexpert. De bedoeling is dat de Serviër volgende week medisch gekeurd zal worden.

Het is nog niet duidelijk of het om definitieve of tijdelijke transfers gaat. De periode van Jovic bij De Koninklijke mondde na zijn komst in 2019 van Eintracht Frankfurt uit op een mislukking. Real telde maar liefst 63 miljoen euro neer voor de spits. Drie doelpunten in 36 La Liga-duels was de schrale oogst sindsdien. Daarbij moet worden aangetekend dat hij hoofdzakelijk als invaller voor Karim Benzema binnen de lijnen kwam. In 2021 werd hij uitgeleend aan zijn oude werkgever, Frankfurt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s