Bayern München zet het mes erin: 'Barcelona kan zich derde bod besparen'

Bayern München zet het mes erin: 'Barcelona kan zich derde bod besparen'

2 juli - 07:27
59

Robert Lewandowski zal uiteindelijk wel vertrekken, maar Bayern München speelt het spel ondertussen keihard. FC Barcelona is geïnteresseed en deed meerdere biedingen. Tot zover zonder succes: volgens Bayern-voorzitter Uli Hoeness hoeft Barcelona zich niet opnieuw te melden.

Het verhaal is bekend: Lewandowski wil weg en kan naar Barcelona, maar Bayern wil hem aan zijn eenjarige contract houden. In Spaanse media gaat het verhaal dat Barcelona al twee keer geboden heeft en denkt aan een derde bod. "Daar weet ik niets van", zegt Hoeness in Duitse media.

"Maar op basis van de huidige situatie en van wat ik gehoord heb kan Barcelona zich een nieuw aanbod besparen", vervolgt de voorzitter, die met een knipoog een sneertje uitdeelt aan Barcelona, dat het financieel zwaar heeft. "Blijkbaar hebben ze, ondanks de hoge schulden, toch een bank gevonden die hen geld geeft voor zoiets."

Houdt Bayern Lewandowski dan aan zijn contract? "Dat beslis ik niet, maar de verklaring van Bayern is duidelijk. Robert zal zijn contract in München moeten nakomen. Ik kan me niet voorstellen dat er een bod komt waardoor we gaan twijfelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s