De Jong deelt ambities: 'Het voelt alsof hier iets moois staat te gebeuren'

De Jong deelt ambities: 'Het voelt alsof hier iets moois staat te gebeuren'

2 juli - 15:11
98

Luuk de Jong is weer thuis, zo omschrijft de spits zijn rentree bij PSV. De van Sevilla overgekomen aanvaller is blij onderdeel uit te maken van de huidige selectie van de Eindhovenaren.

Middels een symbolische brief maakte De Jong zaterdagmiddag kenbaar terug te keren bij PSV, de club die drie jaar geleden inruilde voor Sevilla. "Ik kijk er enorm naar uit om weer in een vol Philips Stadion te spelen", laat hij optekenen door de clubsite van de Eindhovenaren. "Ik ben weer thuis. Zo voelt het echt. Ik kan niet wachten om weer doelpunten te maken voor PSV en hoop het hele stadion daarna weer te zien springen. Samen kunnen er dit seizoen mooie dingen gebeuren. In alle jaren dat ik hier speelde, zijn we voor de titel gegaan. Het lijkt me logisch dat ik dat weer wil doen."

De Jong, die voor drie jaar heeft getekend, steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. Hij wil koste wat kost Champions League-voetbal spelen komend seizoen. "Het geeft een geweldig gevoel om terug te keren. De afgelopen weken las ik dat veel fans er op hoopten en dat vond ik prachtig", zegt hij. "Voor mij was deze keuze niet heel moeilijk om te maken. De club is iets heel moois aan het neerzetten en daar wil ik onderdeel van uitmaken. Het voelt alsof er hier iets moois staat te gebeuren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s