AD: 'Gesprekken nog in de beginfase, maar Tagliafico ziet Frankrijk zitten'

AD: 'Gesprekken nog in de beginfase, maar Tagliafico ziet Frankrijk zitten'

4 juli - 07:32 Laatste update: 07:39
91

Alles wijst erop dat Nicolás Tagliafico na ruim vier jaar zal vertrekken bij Ajax. Het Algemeen Dagblad meldt dat ook een transfer naar Olympique Lyon een serieuze optie is voor de Argentijnse linksback.

L'OL heeft de strijd om Tyrell Malacia verloren van Manchester United en heeft het vizier nu op Tagliafico gericht. De interesse leek aanvankelijk niet concreet en serieus, maar volgens het AD is er zeker een reële kans dat trainer Peter Bosz met de Argentijn samen gaat werken. 'Gesprekken bevinden zich nog in de beginfase, maar duidelijk is dat Tagliafico, die ook opties in Engeland en Spanje heeft, een overstap naar Frankrijk ziet zitten', klinkt het.

Tagliafico liep in januari al een transfer naar FC Barcelona mis en kan nu voor vier miljoen euro vertrekken. Manchester United, Nottingham Forest en Brighton & Hove Albion werden al genoemd als mogelijke nieuwe werkgevers, terwijl er dus ook Spaanse interesse is. Ajax staat ook op het punt om landgenoot Lisandro Martínez aan Manchester United te verkopen, maar zal wel een nieuwe linksback aan de selectie toevoegen. Owen Wijndal moet overkomen van buurman AZ.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie