Transfervrije Vejinovic verrast en keert na negen jaar terug op het oude nest

Transfervrije Vejinovic verrast en keert na negen jaar terug op het oude nest

4 juli - 16:11
60

Verrassend transfernieuws uit Almelo: Marko Vejinovic keert na negen jaar terug bij Heracles Almelo. De 32-jarige middenvelder zat na een Chinees avontuur zonder club.

Vejinovic werd in 2009 opgepikt bij AZ en kwam in vier jaar tijd tot 112 officiële optredens, waaronder de bekerfinale tegen PSV in 2012. Daarna kwam hij uit voor Vitesse, Feyenoord, opnieuw AZ, Arka Gdynia (Polen), ADO Den Haag en Tianjin Jinmen Tiger FC (China), nu strijkt hij dus weer in Erve Asito neer. "Het voelt goed om weer in Almelo te zijn. Ik heb hier een mooie tijd gehad en ik kijk ernaar uit om weer in dit shirt te spelen. We hebben één missie waar we met z'n allen voor gaan en dat is Heracles terugbrengen naar het hoogste niveau. Promotie is het enige dat telt", laat Vejinovic weten via de Heracles-kanalen.

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is ook blij met het binnenhalen van de verloren zoon. "Met Marko halen we een technisch zeer begaafde voetballer binnen met enorm veel ervaring. Als jonge speler hebben we hem ooit opgepikt bij het tweede elftal van AZ en als je kijkt naar wat voor een carrière hij daarna heeft gehad, ben ik ervan overtuigd dat hij van waarde gaat zijn voor onze ploeg."

Heracles hield met Samuel Armenteros al een andere oudgediende binnenboord. Verder zijn er nog geen nieuwe spelers vastgelegd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast