'PSV niet klaar op transfermarkt: serieuze versterking voor basiself gezocht'

'PSV niet klaar op transfermarkt: serieuze versterking voor basiself gezocht'

5 juli - 10:56 Laatste update: 11:17
212

PSV heeft de komst van een linksbenige verdediger nog niet uit het hoofd gezet. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het zou moeten gaan om een 'serieuze versterking'.

Door de zware blessure van Olivier Boscagli, die tot de jaarwisseling uit de roulatie is, kan PSV versterking in de achterhoede goed gebruiken. De bedrijvige Eindhovenaren kijken na de komst van Walter Benítez, Boy Waterman, Xavi Simons, Ki-Jana Hoever, Luuk de Jong en Guus Til - en binnenkort Sávinho - nu vooral naar het aantrekken van een linkspoot voor het centrum.

Een huurperiode ligt daarbij voor de hand, aldus het Eindhovens Dagblad. 'Dit moet wel gaan om een serieuze versterking en dus een speler die in de basis zou kunnen spelen', klinkt het. Marlon, een Braziliaanse verdediger van Shakhtar Donetsk, is een kandidaat, maar zijn komst schijnt een 'buitengewoon moeilijk verhaal' te worden. Het ED weet niet welke verdedigers nog meer in beeld zijn bij PSV. John de Jong houdt ondertussen zijn oren gespitst voor buitenkansjes, zoals Georginio Wijnaldum.

Vertrekkers en Max
Opvallend genoeg heeft PSV tot dusver meer geld verdiend aan transfers, dan het heeft uitgegeven. Ritsu Doan (Freiburg, 8,5 miljoen), Mario Götze (Eintracht Frankfurt, 4 miljoen), Bruma (Fenerbahçe, 4 miljoen) en Michal Sadílek (FC Twente) deden de kassa rinkelen. Union Berlin aast op Philipp Max, maar PSV eist een bedrag dat richting de zes miljoen gaat.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s