'Kassa rinkelt bij PSV: geflopte Scamacca voor megabedrag op weg naar PSG'

'Kassa rinkelt bij PSV: geflopte Scamacca voor megabedrag op weg naar PSG'

5 juli - 11:31 Laatste update: 15:39
170

Gianluca Scamacca lijkt na zijn mislukte avonturen bij PSV en PEC Zwolle een absolute toptransfer te maken. Paris Saint-Germain is bereid 50 miljoen euro te betalen voor de Italiaanse spits van Sassuolo.

Paris Saint-Germain en Sassuolo naderen een akkoord over Scamacca, meldt Le Parisien. Italiaanse media zijn iets minder overtuigd en schrijven dat de Franse en Italiaanse club de onderhandelingen later deze week zullen vervolgen. Wel ziet het er goed uit. Scamacca wil dolgraag naar PSG en zou zijn jawoord al hebben gegeven.

Scamacca (23) kan na de Portugese middenvelder Vitinha, die voor 40 miljoen euro overkwam van FC Porto, de tweede zomerversterking in Parijs worden. Hij maakte vorig seizoen zestien goals in de Serie A en heeft zich in de nationale ploeg van Italië gespeeld. PSG ziet in de spits een kapstok, die Kylian Mbappé beter kan laten renderen.

PSV zal de situatie op de voet volgen. De Eindhovenaren hebben Scamacca twee jaar in huis gehad en bedongen bij zijn vertrek een doorverkooppercentage van zeker tien procent, aldus het Eindhovens Dagblad. Als PSV en Sassuolo de megadeal afronden, gaat er zo'n vijf miljoen euro naar het Philips Stadion.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s