FC Volendam onderzoekt mogelijkheden om transfervrije Eiting vast te leggen

FC Volendam onderzoekt mogelijkheden om transfervrije Eiting vast te leggen

6 juli - 15:45 Laatste update: 16:25
36 Reacties

Tim van Duijn

FC Volendam onderzoekt de mogelijkheden om zich te versterken met Carel Eiting. De club hoopt de middenvelder vast te kunnen leggen, maar van een akkoord is zeker nog geen sprake, zo stellen bronnen rond die club.

De naam van Eiting gonst al een tijdje rond bij Volendam, nu kijkt de club ook daadwerkelijk of het met hem in zee kan. Volendam heeft hem naar verluidt een contract voor twee jaar aangeboden. Omdat Eiting transfervrij is hoeft Volendam geen transfersom te betalen.

Eiting maakte vorig jaar zomer de overstap van Ajax naar het KRC Genk van John van den Brom. Die transfer pakte sportief gezien niet goed voor hem uit, waarna hij weer terugkeerde bij Huddersfield Town, de club die hem al eens huurde van Ajax. In Italiaanse media werd de afgelopen dagen SPAL als mogelijke nieuwe club voor Eiting genoemd.

Als beide partijen eruit komen is Eiting de eerste zomerversterking van Volendam. De club wil ook met Internazionale-doelman Filip Stanković de Eredivisie in, maar die transfer is nog niet officieel aangekondigd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.