'Manchester United start gesprekken met Dybala: Ten Hag is overtuigd'

'Manchester United start gesprekken met Dybala: Ten Hag is overtuigd'

6 juli - 15:13
44

Manchester United bekijkt zijn opties na de vertrekwens van Cristiano Ronaldo. De Engelse grootmacht heeft zijn oog laten vallen op Paulo Dybala, die transfervrij is na zijn vertrek bij Juventus.

Erik ten Hag heeft intern kenbaar gemaakt dat hij Dybala graag aan zijn selectie toevoegt, meldt Sky Sports Italia. De clubleiding heeft naar verluidt al contact opgenomen met het management van de aanvaller. Internazionale lag lange tijd op pole position om de Argentijn in te lijven, maar Ten Hag probeert daar een stokje voor te steken. Door het tijdelijk aantrekken van Romelu Lukaku is Inter er ook niet meer zeker van dat ze aan de wensen van Dybala kunnen voldoen.

AS Roma, AC Milan en Napoli waren in een eerder stadium ook geïnteresseerd in de spelmaker, al haakten de Italiaanse clubs al snel af. De salariseisen van Dybala zijn dermate hoog, dat Roma, Milan en Napoli van zijn komst afzagen. United is mogelijk wel bereid het salaris van de Argentijn op te hoesten, al is de interesse nog niet concreet.

United roert zich flink op de transfermarkt. Woensdag werd Tyrell Malacia de eerste aanwinst van Ten Hag op Old Trafford. Christian Eriksen moet de tweede worden, terwijl The Mancunians ook Frenkie de Jong en Lisandro Martínez hopen te verwelkomen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.