'Inter heeft bijna beet: super tridente met Lukaku, Dybala en Martínez'

'Inter heeft bijna beet: super tridente met Lukaku, Dybala en Martínez'

19-06-2022 09:42
26

Internazionale is druk bezig met het formeren van een 'super tridente', zo meldt La Gazzetta dello Sport zondag. De Milanezen zijn dicht bij de komst van Paulo Dybala, maar er zit ook schot in de onderhandelingen met Chelsea over Romelu Lukaku.

Inter en Chelsea lijken elkaar te vinden in een huurconstructie met bonussen. Met de deal zou meer dan tien miljoen euro gemoeid zijn. Bovendien moeten I Nerazzurri het volledige salaris van de 29-jarige Belg overnemen. De roze sportkrant verwacht dat beide clubs elkaar spoedig zullen vinden. Daarnaast is Dybala zo goed als binnen. De Argentijn komt transfervrij over van Juventus.

La Gazzetta dello Sport spreekt van een super tridente, bestaande uit Lukaku, Dybala en Lautaro Martínez. 'Het sterrentrio van Inter is geboren', kopt de krant. Wel kan de Italiaanse topclub een paar grote uitgaande transfers gebruiken om de salarissen van Lukaku en Dybala op te kunnen hoesten. Voor Milan Skriniar is onder meer belangstelling van Chelsea en Paris Saint-Germain, maar ook de naam van Denzel Dumfries valt. Edin Dzeko en Joaquín Correa mogen sowieso vertrekken.

Inter heeft hoe dan ook hoge verwachtingen van het nieuwe seizoen. 'Met dit trio gaat Inter voor de twintigste Scudetto.'