'Tagliafico wil nu echt weg: Ajax biedt medewerking, Barcelona zingt weer rond'

'Tagliafico wil nu echt weg: Ajax biedt medewerking, Barcelona zingt weer rond'

7 juli - 09:10
43

FC Barcelona is weer geïnteresseerd in Nicolás Tagliafico. Dat meldt Sky Sports. Volgens De Telegraaf wil de Argentijnse linksback 'nu echt weg'.

Tagliafico werd in de winter een droomtransfer naar Barcelona door de neus geboord en maakte zijn vierde seizoen af in Amsterdam. Nu vindt hij het écht de hoogste tijd voor een transfer, weet De Telegraaf. Ajax is bereid mee te werken. Bedragen van vier à vijf miljoen euro worden genoemd.

Premier League-promovendus Nottingham Forest deed onlangs een vergeefse poging en Tagliafico heeft na een gesprek met zijn zaakwaarnemer Mo Sinouh en trainer Peter Bosz een voorstel van Olympique Lyon in beraad. Een snelle beslissing wordt niet verwacht, omdat Tagliafico stiekem zou hopen op een grotere club.

Die grotere club is Barcelona, maar in Camp Nou zou hij op dit moment nog geen eerste keus zijn. De Catalaanse grootmacht ziet hem volgens Sky Sports als een goedkoper alternatief voor Chelsea-back Marcos Alonso. Ook Brighton & Hove Albion en Atlético Madrid zitten volgens het Engelse medium achter Tagliafico aan.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast