'United probeert De Ligt-deal te kapen: verdediger heeft meer ijzers in het vuur'

'United probeert De Ligt-deal te kapen: verdediger heeft meer ijzers in het vuur'

08-07-2022 07:05 Laatste update: 07:08
87

Een opvallende wending in de ontwikkelingen rondom Matthijs de Ligt: de Oranje-international lijkt hard op weg naar Bayern München, maar Manchester United probeert daar op het laatste moment een stokje voor de steken. De Ligt is voornemens eerst de gesprekken met Der Rekordmeister af te wachten.

Dat meldt BILD. De Ligt zou al overtuigd zijn geraakt door Bayern en zijn jawoord hebben gegeven. Naar verluidt brengt de Duitse club een openingsbod van rond de zestig miljoen euro uit. Erik ten Hag en United proberen Bayern nog af te troeven. De clubleiding op Old Trafford heeft al contact opgenomen met de belangenbehartigers van De Ligt.

United krijgt desondanks nul op het rekest, want De Ligt wil eerst de gesprekken met Bayern verder afwachten. Juventus heeft de waarde van de Nederlander getaxeerd op tachtig miljoen euro, al hopen de Duitsers hem voor minder in te lijven. Mogelijk wordt Benjamin Pavard betrokken in een ruildeal. 

Na een stroeve start op de transfermarkt is United uiterst bedreven. Tyrell Malacia is de eerste aanwinst voor Ten Hag, terwijl Christian Eriksen spoedig volgt. Daarnaast is de club in een gevorderd stadium om Lisandro Martínez los te weken bij Ajax.