'Marlon kiest definitief niet voor PSV en maakt overstap naar Serie A-promovendus'

'Marlon kiest definitief niet voor PSV en maakt overstap naar Serie A-promovendus'

08-07-2022 20:06
60

Shakhtar Donetsk-verdediger Marlon gaat niet naar PSV, maar de Braziliaan lijkt alsnog een transfer te gaan maken. Volgens Fabrizio Romano is hij hard op weg naar het ambitieuze AC Monza.

Ruim twee weken geleden werd duidelijk dat PSV inzette op de komst van Marlon. Door de oorlog in Oekraïne mag de stopper zijn contract schorsen en tijdelijk ergens anders gaan voetballen. Toch is het PSV niet gelukt om Marlon aan te trekken. De voormalig jeugdinternational speelt komend seizoen op huurbasis bij Serie A-promovendus Monza.

Volgens Romano zijn de clubs akkoord over de huurdeal. Als PSV nog een verdediger wil binnenhalen, dan zal het dus door moeten schakelen. De Eindhovenaren zochten al contact met Micky van de Ven, maar een transfer ligt niet voor de hand.

Monza, dat onder leiding staat van oud-premier Silvio Berlusconi, roert zich deze zomer nadrukkelijk op de transfermarkt. De nieuwe club van Marlon stuntte al met de komst van Italiaans international Matteo Pessina, terwijl spelers als Paolo Dybala en Mauro Icardo ook al gelinkt werden aan Monza.