ED: PSV heeft informeel contact met Wijnaldum, tweetal mag op huurbasis weg

ED: PSV heeft informeel contact met Wijnaldum, tweetal mag op huurbasis weg

09-07-2022 09:48
122

PSV is nog niet klaar op de transfermarkt. Het Eindhovens Dagblad claimt dat er contact is met Georginio Wijnaldum, maar benadrukt dat een akkoord nog ver weg is. 

In navolging van Luuk de Jong hoopt PSV ook Wijnaldum terug te halen naar Eindhoven. Technisch directeur John de Jong bevestigde dit al, maar erkende ook dat de financiële kwestie een heikel punt is. 'Het is afwachten of er later deze transferperiode nog een gaatje ontstaat waardoor een overgang mogelijk is', klinkt het. Er zou informeel contact zijn met Wijnaldum. Dat een transfer nog niet aan de orde is, heeft te maken met het salaris van de middenvelder bij Paris Saint-Germain. Wijnaldum strijkt in Parijs naar verluidt een slordige tien miljoen euro op. 

Naast Wijnaldum wil PSV spoedig een centrale verdediger aan de selectie toevoegen. Door de langdurige afwezigheid van Olivier Boscagli beschikt PSV centraal achterin over Jordan Teze, André Ramalho, Armando Obispo en Derrick Luckassen, waarbij het niet zeker is dat laatstgenoemde komend seizoen in Eindhoven speelt. Het ED stelt dat de selectie nagenoeg rond is en dat er slechts een enkeling nog PSV verlaat.

Dat zou in ieder geval gaan om Richard Ledezma en Shurandy Sambo. Beiden komen niet in aanmerking voor een basisplaats en mogen elders ervaring opdoen. Ledezma staat op de radar bij Vitesse.