Lindelöf reageert op Martínez-geruchten: 'Ik ben geen nerveus persoon'

Lindelöf reageert op Martínez-geruchten: 'Ik ben geen nerveus persoon'

10-07-2022 21:32 Laatste update: 21:58
25

Lisandro Martínez staat al langere tijd op de radar bij Manchester United. De komst van de Argentijnse verdediger kan Victor Lindelöf mogelijk naar de bank verdrijven. De 27-jarige Zweed laat weten dat hij niet in paniek raakt door de geruchten.

Manchester United wil naar verluidt serieus werk gaan maken van Martínez en is bereid om met miljoenen te gaan smijten. Lindelöf stond afgelopen seizoen in de Premier League 28 wedstrijden in het hart van de verdediging. De Zweedse international kan mogelijk zijn basisplaats kwijtraken, maar hij blijft rustig. "Ik ben geen nerveus persoon, ik ben heel kalm", laat Lindelöf optekenen door The Mirror. "Ik weet wat ik kan doen op het veld, ik heb heel hard gewerkt en dat is het enige waar ik me op focus."

In 2017 verruilde Lindelöf Benfica voor een avontuur in Manchester. De Britse grootmacht legde zo'n 35 miljoen euro neer voor de centrale verdediger. De aanhang van The Mancunians is na vijf seizoenen nog steeds niet overtuigd van de kwaliteiten van de 27-jarige Zweed. United kreeg in het seizoen 2021/2022 57 tegentreffers, waardoor Ten Hag een kwaliteitsinjectie in de verdediging goed kan gebruiken.