VI: SC Cambuur kijkt weer naar PSV en ook naar Feyenoord voor vacature achterin

VI: SC Cambuur kijkt weer naar PSV en ook naar Feyenoord voor vacature achterin

11 juli - 09:55
49

SC Cambuur is op zoek naar een nieuwe verdediger en heeft spelers van Feyenoord en PSV in het vizier, meldt Voetbal International maandagochtend. Denzel Hall en Shurandy Sambo zijn de kandidaten.

Cambuur heeft met Doke Schmidt één pure rechtsback in de selectie en wil een concurrent voor de routinier halen. Vorig seizoen was men al bezig met Sambo, die echter een zware blessure opliep. De rechtsback verlengde eind april zijn contract bij PSV, dat nu overweegt om hem te verhuren.

Hall speelde vorig seizoen zijn eerste twee Eredivisie-wedstrijden namens Feyenoord en kan ook fungeren als centrale verdediger. Hij heeft echter spelers als Lutsharel Geertruida, Marcus Pedersen, Gernot Trauner en Marcos Senesi voor zich. Volgens VI is Feyenoord bereid om mee te werken aan een transfer, al is het niet duidelijk of het om een definitief of tijdelijk vertrek gaat.

Cambuur haalde tot dusver drie spelers binnen. Keeper João Virgínia en spits Remco Balk werden gehuurd van respectievelijk Everton en FC Utrecht, buitenspeler Silvester van der Water kwam over van het Amerikaanse Orlando City.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie