Wint Ten Hag gelijk een prijs? Hoge odds voor zilverwerk op Old Trafford!

Wint Ten Hag gelijk een prijs? Hoge odds voor zilverwerk op Old Trafford!

12-07-2022 09:00 Laatste update: 14-07-2022 13:36

ADVERTORIAL Manchester United maakt op het moment veel veranderingen door. De club werd onder manager Ralf Rangnick teleurstellend zesde en haalde Erik ten Hag binnen als manager, die grote successen bereikte tijdens zijn vijfjarige periode bij Ajax. Met het vertrek van spelers als Paul Pogba en Jesse Lingard kan de rust wederkeren bij The Red Devils. Wint Manchester United het komende seizoen één prijs? Daar staat een fraaie odd van 3.00 op en we leggen je graag uit waarom dit Ten Hag volgens ons gaat lukken. 

Grote veranderingen na Rangnick-debacle

Ralf Rangnick zal zijn periode als interim-trainer van Manchester United snel willen vergeten. De topclub eindigde als zesde in de Premier League, ondanks de terugkeer van Cristiano Ronaldo. Aan het einde van het seizoen was de maat vol voor de clubeigenaren en werd Erik ten Hag naar voren geschoven na een uitstekende periode bij Ajax. 

Aanvankelijk zou Rangnick twee seizoenen aanblijven bij The Red Devils als adviseur, maar daar wilde Ten Hag niets van weten. De Duitse trainer verliet de club, net als enkele uit de gratie geraakte voetballers. De club nam onder meer afscheid van veteranen Paul Pogba, Edinson Cavani, Jesse Lingard, Nemanja Matic en Juan Mata. De eerste grote aanwinst van United is Tyrell Malacia, die overkomt van Feyenoord na een zeer sterk seizoen.

Ten Hag heeft grote plannen op de transfermarkt en onderhandelt nog altijd om de komst van Frenkie de Jong. Christian Eriksen lijkt ook zo goed als zeker de kant van de Mancunians op te komen. CEO Richard Arnold ging in juni zelfs om de tafel zitten met fans om ze gerust te stellen en te beloven dat er grote transfers aan komen. Eindigt United bij de top vier van de Premier League? Daar staat bij bookmaker Unibet een fraaie odd van 2.25 op. Afgezien van de uitschieter van het vorige seizoen, waarin alles misging voor de club, lijkt dat ons goed mogelijk. 

Ten Hag smeedt teams om tot geöliede voetbalmachines

In Nederland zal Ten Hag geen introductie meer behoeven: de Haaksbergenaar werd in zijn eerste volledige seizoen bij Ajax direct landskampioen, terwijl de Amsterdammers daarvoor vijf seizoenen lang naast de titel grepen. Voor zijn periode bij Ajax was de trainer zeer succesvol bij FC Utrecht. 

Ten Hag kreeg iets voor elkaar wat Frank de Boer niet kon: vier landstitels pakken, maar mét aantrekkelijk voetbal. In de vijf seizoenen van Ten Hag vergaarde Ajax vele Europese successen en werd het Nederlandse voetbal weer internationaal op de kaart gezet, met een halve finale in de Champions League als pronkstuk. 

Ten Hag werd in april officieel aangesteld als nieuwe trainer van United en tekende een driejarig contract. Staat Ten Hag aan het einde van het komende seizoen nog steeds aan het roer? Dan kan je 1.33 keer je inzet terugverdienen. Gezien de hoeveelheid tijd die voorgangers Ole Gunnar Solskjaer en Rangnick kregen en de staat van dienst van Ten Hag lijkt dit ons een given.

Prijzenpakker Ten Hag moet vijfjarige droogte eindigen

Ten Hag is de druk bij Ajax al gewend en dat zal bij United niet anders zijn. De club pakte voor het laatst in 2017 een grote prijs, toen de altijd extravagante José Mourinho de leiding had. Destijds won The Special One zowel de League Cup als de Europa League, waarin Ajax in de finale werd verslagen. Aan Ten Hag is het de taak om weer een prijs te pakken voor United en de Nederlander mag van een mooi palmares spreken bij Ajax. De manager pakte zes prijzen in vierenhalf seizoen bij de Amsterdammers, waardoor alleen Louis van Gaal (11), Rinus Michels (7) en Stefan Kovács (7) succesvoller waren in Amsterdam.

Aangezien United het komende seizoen in de Europa League speelt, kan de focus vol op de Premier League en de bekertoernooien worden gelegd. Wint Manchester United het komende seizoen één prijs? Dan verdien je bij bookmaker Unibet 3.00 keer je inzet terug! United is met 42 prijzen nog altijd de meest succesvolle club uit de Engelse geschiedenis en wij zien Ten Hag wel een League Cup of FA Cup winnen. De odds op een League Cup (9.00) of een FA Cup (8.00) zijn ook tot zeer aantrekkelijke hoogtes gestegen bij Unibet. 

Nog geen account bij Unibet? Klik hier en registreer je en ontvang zo €40 aan Free Bets na je eerste inzet! (Alléén voor spelers van 24 jaar en ouder)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.