'PSV in de wachtkamer: West Ham doet openingsbod, PSG haakt af'

'PSV in de wachtkamer: West Ham doet openingsbod, PSG haakt af'

13-07-2022 09:50
40

West Ham United heeft zich gemengd in des strijd om Gianluca Scamacca. De 23-jarige spits leek hard op weg naar Paris Saint-Germain, maar de Parijzenaren haken af na het horen van de vraagprijs van US Sassuolo. PSV zal langer moeten wachten op de miljoenen. 

Scamacca, die de jeugdopleiding van PSV doorliep, staat er na een ijzersterk seizoen bij Sassuolo goed op in Europa. Zo goed, dat West Ham een openingsbod van veertig miljoen euro gaat neerleggen bij de Italianen, meldt Fabrizio Romano. Sassuolo heeft uitgesproken vijftig miljoen euro te verlangen voor de spits. Dat bedrag is PSG naar alle waarschijnlijkheid te gortig.

PSV zal de ontwikkelingen op de voet volgen. De Eindhovenaren bedingen een doorverkooppercentage van tien procent, waardoor de club zich verzekert van miljoenen euro's. Tussen 2015 en 2017 speelde Scamacca bij PSV. Dat avontuur liep op niets uit. Daarna was de aanvaller in Nederland ook nog actief voor PEC Zwolle, al flopte hij daar ook. Sinds zijn rentree op de Italiaanse velden blaast hij zijn carrière nieuw leven in, wat hem mogelijk een megatransfer oplevert.