Nu een 50% Profit Boost voor het EK Vrouwen bij Unibet!

14 juli 2022 om 12:00
Laatste update: 14 juli 2022 om 16:44

ADVERTORIAL – De 13e editie van het EK voetbal voor vrouwen is in volle gang. De Oranje Leeuwinnen gaan momenteel fier aan kop in hun poule, maar de campagne gaat nog niet geheel van een leien dakje. Wie is jouw favoriet? Speel nu de 50% profit boost op Unibet die tijdens de groepsfase van het toernooi geldig is!

Na donderdagavond zit de tweede speelronde van de groepsduels er zelfs al weer op. Tot nu toe imponeren Duitsland, Frankrijk en Engeland. Onder leiding van Sarina Wiegman boekte het gastland twee overwinningen, waaronder een klinkende 8-0 zege op Noorwegen waardoor er al vroegtijdig een plek in de kwartfinale is bemachtigd.

Wat kan je verwachten van de profit boost?

Unibet heeft een profit boost van 50% beschikbaar gesteld die tijdens de groepsfase van het EK vrouwen geldig is. De aanbieding loopt tot 18 juli en kan één keer per user worden gespeeld. De boost is op verschillende momenten in te zetten, voor bets die je voorafgaand aan de wedstrijd wil plaatsen maar ook live tijdens de wedstrijd van jouw keuze.

Hoe werkt het precies?

Het activeren van de boost is heel eenvoudig. Wanneer je een van de weddenschappen uit de groepsduels van het EK vrouwen op Unibet plaatst, komt deze in je wedformulier terecht. Als je naar je wedformulier gaat, verschijnt er automatisch een vakje waarin de profit boost staat weergegeven. Vink je het vakje aan, dan wordt het potentiële winbedrag met 50% verhoogd. Ben je overtuigd van het mooie aanbod? Dan speel je de weddenschap en is het hopen dat je voetbalverstand je niet in de steek heeft gelaten!

Nog geen account bij Unibet? Klik hier en registreer je en ontvang zo €40 aan Free Bets na je eerste inzet! (Alléén voor spelers van 24 jaar en ouder)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust