'FC Utrecht wil transfervrij toeslaan en voormalig Eredivisie-smaakmaker halen'

'FC Utrecht wil transfervrij toeslaan en voormalig Eredivisie-smaakmaker halen'

14-07-2022 10:24 Laatste update: 11:27
80

Iñigo Córdoba staat op de radar bij FC Utrecht. De voormalig smaakmaker van Go Ahead Eagles is transfervrij, nadat zijn contract bij Athletic Club in overleg is ontbonden.

Córdoba was het afgelopen seizoen een belangrijke schakel in deventer. Go Ahead had de kans om hem definitief over te nemen Athletic, maar kon dat financieel niet opbrengen. De Bask keerde terug in Spanje, maar hoorde dat trainer Ernesto Valverde hem niet nodig had. Utrecht is een van de clubs die wil toeslaan en Córdoba weer naar de Eredivisie wil halen, meldt AS.

Naast meer Nederlandse interesse kan de 25-jarige aanvaller ook rekenen op belangstelling uit de Bundesliga. Augsburg hengelt naar zijn diensten, maar volgens het Spaanse medium is Utrecht het meest concreet. In de Domstad kan Córdoba herenigd worden met Luuk Brouwers, met wie hij bij Go Ahead samenspeelde. Wanneer Utrecht doorpakt, wordt hij de twaalfde zomeraanwinst voor de club. 

Voetbal Internationaal nuanceert de Spaanse berichtgeving. Utrecht zou Córdoba inderdaad interessant vinden, al is de belangstelling allerminst concreet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie