Veerman baalt van voorbereiding: 'Ligt niet aan mij, denk dat iedereen dat vindt'

Veerman baalt van voorbereiding: 'Ligt niet aan mij, denk dat iedereen dat vindt'

14-07-2022 20:58
127

Joey Veerman is geen groot fan van de voorbereiding. De 23-jarige middenvelder stelt dat al het fysieke werk dat verricht moet worden, mentaal 'een beetje doorwerkt'.

Veerman zit met PSV middenin de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In gesprek met Voetbal International vertelt de voormalig jeugdinternational dat hij niet gelukkig wordt van deze tijd van het jaar. "Als je vijf weken vakantie hebt gehad, is het lekker om weer bij elkaar te komen. Maar ik denk dat er geen enkele speler is die de voorbereiding leuk vindt", is Veerman duidelijk tegen Voetbal International.

"Je moet veel fysiek werk doen en je speelt geen enkele wedstrijd die er echt om gaat", vervolgt de man die een half jaar geleden naar Eindhoven kwam. "Dat werkt mentaal wel een beetje door. Ik denk niet dat dit aan mij ligt, dat vindt denk ik iedereen."

Het duurt, gelukkig voor Veerman, niet heel lang meer voordat het echte werk gaat beginnen voor PSV. Over iets meer dan twee weken gaat de winnaar van de KNVB Beker op bezoek bij Ajax, voor het duel om de Johan Cruijff Schaal. Niet veel later wachten de eerste wedstrijden in de Eredivisie en voorronde Champions League voor PSV.