'Vitesse lijkt Benfica-verdediger binnen te halen ondanks Serie A-interesse'

'Vitesse lijkt Benfica-verdediger binnen te halen ondanks Serie A-interesse'

15-07-2022 08:29 Laatste update: 08:46
29

Vitesse lijkt alsnog de beste papieren te hebben voor de komst van Benfica-verdediger Ferro. De centrale verdediger wordt één seizoen van de Portugese topclub gehuurd, ondanks interesse uit de Serie A. 

Portugese bronnen meldden vorige week al dat de verdediger hard op weg was naar Arnhem, maar nog wel de hete adem van onder meer Sampdoria in de nek voelde. De interesse uit Italië lijkt echt minder concreet dan gedacht, weet De Telegraaf te melden. Ferro doorliep de jeugdopleiding bij Benfica en schopte het in 2019 tot het eerste elftal van de ploeg. 

Aanvankelijk maakte de verdediger een goede indruk en was zelfs Real Madrid gecharmeerd van de Portugees, maar de afgelopen jaren stagneerde de groei van de speler en werd hij uitgeleend aan FC Valencia en het Kroatische Hajduk Split. Het contract van Ferro loopt tot 2024 door in Portugal. 

Vitesse zag deze transferperiode maar liefst twaalf spelers vertrekken en heeft tot nu toe alleen Melle Meulensteen en Carlens Arcus weten aan te trekken, waardoor de Arnhemse club het nog druk zal hebben op de transfermarkt. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie