Gaan Feyenoord en PSV met de overwinning aan de haal? Unibet heeft fraaie odds!

Gaan Feyenoord en PSV met de overwinning aan de haal? Unibet heeft fraaie odds!

16-07-2022 10:00 Laatste update: 12:21
0

ADVERTORIAL – De voorbereiding is in volle gang voor alle Eredivisieclubs, zo ook voor de klassieke top drie. Waar Ajax vrijdag niet verder kwam dan 1-1 tegen Eupen, mag Feyenoord het zaterdag gaan laten zien tegen Uniont Saint-Gilloise en speelt PSV in Eindhoven tegen Villareal CF. Slepen de twee Nederlandse topclubs een overwinning uit het vuur? Unibet heeft een paar mooie odds voor je klaargezet!

Feyenoord – Union Saint-Gilloise

Feyenoord neemt het in de derde oefenwedstrijd van de voorbereidingscampagne op tegen Union Saint-Gilloise, de ploeg die afgelopen seizoen de Belgische harten voor zich wist te winnen. Het leek er lange tijd op dat een waar sprookje zich zou voltrekken. De promovendus stond het merendeel van de competitie bovenaan, maar vergooide het kampioenschap in de play-offs. Bij de Brusselse club staat er een oude Rotterdamse bekende op het veld. Bart Nieuwkoop keert terug op Varkenoord, het complex waar de oefenpot wordt afgewerkt. Gaan de Belgen net zo verrassen als afgelopen seizoen? Op Unibet staat een odd van 4.00 op een overwinning van Union.

De resultaten die Feyenoord tot nu toe in de voorbereiding heeft geboekt zijn er twee van uitersten. In het eerste duel werd er met 0-7 verloren van FC Kopenhagen, terwijl er een week later met 2-1 werd gewonnen van Red Bull Salzburg. Wat daar ongetwijfeld aan heeft bijgedragen is de af- en aanwezigheid van de internationals. Ook heeft er zich een nieuwe naam bij de selectie van Arne Slot gevoegd: Javairô Dilrosun. Gaat de éénvoudig-international zich gelijk laten zien? Op Unibet staat een pre-pack odd van 3.00 voor een overwinning van Feyenoord in combinatie met beide teams scoren en een totaal van minimaal drie doelpunten in de wedstrijd.

PSV – Villarreal

De voortekenen voor een mooi seizoen voor PSV zijn aanwezig. De Eindhovenaren hebben een start gemaakt onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Ruud van Nisterlrooij en ook op de transfermarkt is er met het binnenhalen van onder andere Walter Benítez, Ki-Jana Hoever, Xavi Simons, Guus Til en Luuk de Jong flink wat kwaliteit aangetrokken. Daar is in de voorbereiding nog niet veel van te zien. In de duels tegen Cercle Brugge en Arminia Bielefeld werd nog niet overtuigd en tegen laatstgenoemde werd zelfs met 4-0 verloren, terwijl de beoogde basiself in het veld stond. Kan PSV deze negatieve tendens omzetten in een positieve? Krijg 2.65 keer je inzet voor een overwinning van de Eindhovenaren.

Dat moet dan wel gebeuren tegen Villareal, de stuntploeg uit de Champions League van het afgelopen seizoen. El Submarino Amarillo reikte tot de halve finale van het miljardenbal, waarin het uiteindelijk werd uitgeschakeld door Liverpool. De Spanjaarden zijn nog niet al te ver met de voorbereiding, aangezien er afgelopen donderdag pas voor het eerst werd geoefend tegen Sporting CP (1-1). De kans is groot dat zowel Villareal als PSV het nodige gaat proberen om tot nieuwe inzichten te komen. Dat beide teams scoren, zou wel eens voor de hand kunnen liggen. Op Unibet krijg je er 1.60 voor terug.  

Nog geen account bij Unibet? Klik hier en registreer je en ontvang zo €40 aan Free Bets na je eerste inzet! (Alléén voor spelers van 24 jaar en ouder)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s