'Man of his word': Stanković ook in de Eredivisie onder de lat bij Volendam

'Man of his word': Stanković ook in de Eredivisie onder de lat bij Volendam

20-07-2022 16:12 Laatste update: 16:33
11

Filip Stanković staat ook komend seizoen onder de lat bij FC Volendam. De doelman wordt wederom voor één jaar gehuurd van Internazionale.

Stanković was het afgelopen seizoen een gewaardeerde kracht bij de Volendammers. Met de doelman onder de lat werd de club bijna kampioen en eindigde het als tweede in de Keuken Kampioen Divisie. Dat betekent dat de keeper komend jaar met Het Andere Oranje de Eredivisie ingaat.

"Ik ben heel blij om nog een jaar in Volendam te blijven", laat de doelman weten op de clubsite. "Het is echt een privilege voor mij. Ik ben blij dat de club zo op mij durft te bouwen, dat geeft mij veel vertrouwen en ik ga mijn best doen om de mensen niet teleur te stellen. Het doel voor komend jaar is om in de Eredivisie te blijven. Ik weet dat het moeilijk wordt, maar ik ga alles geven om dit doel te bereiken."

Het nieuws komt niet geheel onverwachts. Bij de promotiefestiviteiten gaf Stanković al aan niet weg te gaan, terwijl de twintigjarige sluitpost ook vorige maand aankondigde graag bij Volendam te willen blijven. "Ik wist dat ik hier terug zou komen. Ze vroegen in Italië of ik wilde blijven en toen heb ik ja gezegd", aldus de doelman tegenover NH Sport