Flemming nieuwe recordaankoop: 'Dat record breken ze niet voor niets'

Flemming nieuwe recordaankoop: 'Dat record breken ze niet voor niets'

22 juli - 12:23
27

Zian Flemming redde Fortuna Sittard in de slotminuten van het vorige Eredivisie-seizoen: nadat hij tegen NEC al gescoord had, haalde hij in de extra tijd ook een bal van de lijn. Voorafgaand aan het seizoen lieten de Limburgers hem niet vertrekken, maar na zijn heldenrol mocht Flemming wel een transfer naar het Engelse Millwall maken.

De 23-jarige Amsterdammer heeft nog vaak teruggedacht aan die seizoensontknoping in De Goffert. "Ik moet toegeven dat ik wel meerdere keren heb gedacht: jezus, wat we – maar ook ik – hebben kunnen doen voor de club… Toen heb ik wel een paar besefmomentjes gehad, dat dit wel heel bijzonder is. En dat ik blij ben dat ik het heb meegemaakt, want dat is niet voor veel spelers weggelegd, zulke ervaringen", vertelt hij aan ESPN.

Millwall lag al langer op de loer en heeft nu voor 2,5 miljoen euro toegeslagen. "Ik heb te horen gekregen dat ik de recordaankoop ben, in de geschiedenis van Millwall, op dit moment in ieder geval. Dat transferrecord breken ze niet voor niets, dus het is zeker de bedoeling om te gaan spelen", lacht hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie