'KRC Genk veegt te laag bod op topspits Dessers resoluut van tafel'

'KRC Genk veegt te laag bod op topspits Dessers resoluut van tafel'

23-07-2022 11:20
46

Cyriel Dessers kan rekenen op interesse van Cremonese, meldt Het Laatste Nieuws. De Serie A-promovendus heeft een bod neergelegd bij KRC Genk om de 27-jarige spits definitief over te kunnen nemen. Het bod was echter niet toereikend, waardoor de aanbieding resoluut van tafel werd geveegd.

De hoogte van het bod is niet bekend, maar het was dusdanig laag dat Genk het afgewezen heeft. Cremonese wist vorig seizoen een terugkeer naar de Serie A veilig te stellen. Op de laatste speeldag stond de club nog op de derde plaats in de Serie B, maar doordat het won van Como en Monza verloor wist Cremonese toch de tweede plek te behalen.

Dessers maakte vorig seizoen veel indruk in dienst van Feyenoord. De Nigeriaans international maakte 21 doelpunten in 47 duels in alle competities. Ook werd Dessers met tien goals topscorer van de Conference League. Feyenoord was niet bereid om aan de financiële eisen van Dessers te voldoen, waardoor hij na zijn huurperiode in Rotterdam terugkeerde naar Genk. Inmiddels wordt Dessers volgens Republika ook op de voet gevolgd door Rode Ster Belgrado.