Dessers overtuigt ook bij Genk: 'Hij bevestigt positieve verhalen die ik hoorde'

Dessers overtuigt ook bij Genk: 'Hij bevestigt positieve verhalen die ik hoorde'

6 juli - 23:54 Laatste update: 23:58
32

Bij KRC Genk zijn ze erg tevreden over Cyriel Dessers. Trainer Wouter Vrancken is onder de indruk van de spits, die vorig seizoen een belangrijke kracht werd bij Feyenoord.

Genk speelde woensdag een oefenwedstrijd tegen FC Utrecht. De Belgen wonnen met 1-2 en Dessers deed een half uur mee. In gesprek met Het Laatste Nieuws vertelt een positieve Vrancken over de oud-Feyenoorder. "Hij is hier op de goede manier binnengekomen. Cyriel is Cyriel. Hij bevestigt de positieve verhalen die ik over hem gehoord heb. Qua mentaliteit zal je geen problemen met hem hebben."

Vrancken hoopt dat hij na de transferwindow ook nog kan beschikken over Dessers. "Het mag duidelijk zijn dat ik hoop dat hij blijft. Ik heb nog niet specifiek met hem over de toekomst gesproken, maar het is wel de bedoeling om dat vandaag of morgen te doen."

Dessers was tot vorige maand het onderwerp van gesprek in Nederland. De Nigeriaans international had een grote bijdrage in de bijzondere Conference League-campagne van Feyenoord. De Rotterdammers wilden hem na een huurperiode definitief vastleggen, maar de club had daar de financiële middelen niet voor. Dessers nam daardoor met pijn in zijn hart afscheid van Feyenoord.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast