Cambuur hoopt op buitenspeler met Ligue 1-ervaring: 'Ook Franse interesse'

Cambuur hoopt op buitenspeler met Ligue 1-ervaring: 'Ook Franse interesse'

23 juli - 22:25
17

SC Cambuur hoopt zich te versterken met Amadou Traoré. De Leeuwarders proberen een overeenkomst te bereiken met de twintigjarige buitenspeler uit Guinee, zo bevestigt technisch manager Foeke Booy.

Traoré is op uitnodiging van Cambuur op bezoek in Leeuwarden. Hij is transfervrij na een vertrek bij Bordeaux, de Franse club die uit de Ligue 1 degradeerde maar vanwege financiële problemen zelfs werd teruggezet naar het derde niveau. 

"We hebben interesse, maar dat geldt ook voor enkele clubs in Frankrijk. Hij heeft de afgelopen weken getraind met een personal trainer, is fit. En we hebben een goed beeld van zijn spel, hij heeft ook al wat ervaring opgedaan in de Ligue 1", zegt Booy tegen de Leeuwarder Courant. Traoré kon zaterdag alvast sfeer proeven, want de club hield zijn open dag.

Traoré speelde in de jeugd van Bordeaux en kwam tot twintig optredens in de Franse competitie. Het afgelopen seizoen deed hij slechts drie keer mee met het eerste elftal, één keer in de Ligue 1 en twee keer in de Coupe de France.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie