PSV wordt met afstand kampioen, ver voor nummer twee Ajax

"PSV wordt met afstand kampioen, ver voor nummer twee Ajax"

25-07-2022 17:46 Laatste update: 17:54
388

PSV geeft Ajax het nakijken en wordt met afstand kampioen van Nederland. Dat voorspellen de Eindhovense clubiconenen en broers Willy en René van de Kerkhof in hun podcast voor Omroep Brabant.

De Kerkhofjes hebben hoge verwachtingen van komend seizoen, zeker als Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré in het Philips Stadion blijven. "Als die twee blijven, dan is PSV echt aan zijn stand verplicht om kampioen te worden", zegt René. "PSV wordt met afstand kampioen, ver voor de nummer twee Ajax. Ze hebben de ploeg en de kwaliteiten", aldus Willy. Ze zijn vooral blij zijn met de transfers van Luuk de Jong en Walter Benítez. "Er staat wel iemand in het doel nu. Hij straalt vertrouwen uit."

Alleen achterin kent PSV nog wat vraagtekens. "Daar ben ik nog niet zo tevreden over. Het staat nog niet als een huis, maar er zijn er een paar geblesseerd natuurlijk. Als Ramalho en Mauro Júnior straks weer fit zijn dan hebben we een geweldig elftal", aldus Willy en René. "En dan hoeft er ook niemand meer bij te komen. Het geld wat nog over is, kan dan in het spaarpotje."