Update: 'Dubbelslag voor Feyenoord: Idrissi wordt woensdag gekeurd'

Update: 'Dubbelslag voor Feyenoord: Idrissi wordt woensdag gekeurd'

26-07-2022 12:12 Laatste update: 27-07-2022 08:59
324

De huurtransfer van Oussama Idrissi naar Feyenoord lijkt snel rond te komen. Volgens El Desmarque is de vleugelaanvaller van Sevilla al onderweg naar Rotterdam.

Het Spaanse medium zit dicht op het vuur bij Sevilla en weet, zoals 1908 dinsdagochtend al meldde, dat Feyenoord concrete interesse heeft in Idrissi. De transfer lijkt snel afgerond te worden. De onderhandelingen tussen de clubs zijn 'vergevorderd' en mogelijk is er binnen enkele uren al witte rook rook te zien boven De Kuip.

Idrissi is op dit moment onderweg naar Rotterdam voor een medische keuring. Aansluitend zal hij de laatste plooien gladstrijken met Feyenoord, dat hem tot het einde van het seizoen gaat huren. De 26-jarige aanvaller heeft geen perspectief bij Sevilla en ging al niet mee op trainingskamp naar Zuid-Korea en Portugal.

Het wordt Idrissi's derde huurperiode sinds hij in de zomer van 2020 voor twaalf miljoen euro overstapte van AZ naar Sevilla. Na één seizoen huurde Ajax hem, gevolgd door een periode bij Cádiz. De Spanjaarden hoopten hem nog een jaar te kunnen lenen, maar Idrissi geeft hoogstwaarschijnlijk de voorkeur aan Feyenoord.

Update: Na Quinten Timber heeft Feyenoord nu ook een akkoord bereikt met Sevilla over de huur van Oussama Idrissi. De 26-jarige linksbuiten ondergaat woensdag de medische keuring, meldt De Telegraaf. Hij stond ook in de belangstelling van Spaanse clubs, maar de aanwezigheid van Arne Slot speelde een grote rol. De twee werkten al samen bij AZ.