Verontwaardiging over lunch Dessers in Kopenhagen: 'Dit vinden wij niet correct'

Verontwaardiging over lunch Dessers in Kopenhagen: 'Dit vinden wij niet correct'

27-07-2022 10:32
41

Cyriel Dessers en met name FC Kopenhagen hebben kwaad bloed gezet bij KRC Genk. Het bezoek van de Belgische spits aan de Deense hoofdstad schiet in het verkeerde keelgat bij de clubleiding.

Dessers werd dinsdag in Kopenhagen gespot met Jess Thorup, de trainer van FC Kopenhagen. Vermoedelijk bespraken de twee een mogelijke transfer. Dimitri De Condé schrok ervan, want als technisch directeur was hij niet op de hoogte.

"Cyriels makelaar (Stijn Francis, red.) had gemeld dat er interesse was van FC Kopenhagen, maar de club heeft ons helemaal niets laten weten", vertelt De Condé aan Het Belang Van Limburg. "Dit vinden wij niet de correcte manier van handelen."

Eerder deze week leek Dessers nog op weg naar Serie A-promovendus US Cremonese. De Italianen bieden echter te weinig. Het einde van de transfersoap rond de spits, die ook Feyenoord nog niet uitsluit, lijkt niet in zicht, maar zondag deed hij 'gewoon' mee bij Genk en wist hij zelfs te scoren.

Dat Dessers uitgerekend met Thorup om tafel zat, stoort Genk nog eens extra. De Deense trainer liet de club twee jaar geleden na amper 39 dagen in de steek voor Kopenhagen.