Toch geen Italië voor Dessers? Spits gespot met Kopenhagen-kopstukken

Toch geen Italië voor Dessers? Spits gespot met Kopenhagen-kopstukken

26-07-2022 15:31
59

Cyriel Dessers scoorde nog namens KRC Genk in de topper tegen Club Brugge, maar de aanvaller lijkt op weg naar een transfer. Na het Italiaanse Cremonese wordt nu ook FC Kopenhagen genoemd als mogelijke bestemming voor de 27-jarige spits.

De reden daarvoor is een foto die op sociale media de ronde doet. Dessers zit in Kopenhagen aan tafel met coach Jess Thorup en technisch directeur Peter Christiansen van de Deense topclub. Eerder op de dag leek de Belgische Nigeriaan nog hard op weg naar de Italiaanse promovendus Cremonese, maar Denemarken lijkt nu ook een optie te zijn. Desondanks ontving Genk nog geen bod van Kopenhagen, meldt Het Laatste Nieuws.

KRC Genk en Wouter Vrancken moeten alvast rekening houden met een vertrek van Dessers. De aanvaller werd afgelopen seizoen verhuurd aan Feyenoord. Daar maakte hij met name in de Conference League veel indruk, door met de Rotterdammers de finale te bereiken en uit te groeien tot topscorer van het toernooi. Feyenoord besloot de koopoptie van vier miljoen euro echter niet te lichten.