CSKA wil Magallán oppikken bij Ajax, Argentijn heeft jawoord nog niet gegeven

CSKA wil Magallán oppikken bij Ajax, Argentijn heeft jawoord nog niet gegeven

29-07-2022 12:54 Laatste update: 12:55
132
Author profile picture

Nordin 't Hart

CSKA Moskou is één van de clubs die in de markt is voor Ajax-verdediger Lisandro Magallán. Dat bevestigen bronnen na Russische berichtgeving aan VoetbalPrimeur. Van een done deal is echter zeker nog geen sprake.

Metaratings meldde vrijdag dat Magallán zijn jawoord al gegeven heeft aan CSKA, terwijl de Russische club nu in onderhandeling zou zijn met Ajax. Er is inderdaad interesse van CSKA, maar een transfer hangt nu nog niet in de lucht. Er zijn namelijk ook nog andere clubs met interesse en Magallán heeft nog geen definitieve beslissing genomen over zijn toekomst.

Wedden

Meer odds

In Rusland wordt gerept over een transfersom van rond de 2,5 miljoen euro voor Magallán. Bij Ajax ligt de Argentijnse verdediger nog één jaar vast. Hij heeft de gehele voorbereiding meegedraaid met de ploeg van Alfred Schreuder. Een maand geleden liet Magallán weten dat hij zijn contract graag wil uitdienen bij Ajax, maar de kans op een transfer is dus ook goed aanwezig.

Zo'n 2,5 jaar geleden pikte Ajax Magallán op bij Boca Juniors voor negen miljoen euro. In de Johan Cruijff Arena wist de voormalig jeugdinternational zijn draai echter niet te vinden. Magallán werd in de afgelopen seizoenen verhuurd aan Deportivo Alavés, Crotone en RSC Anderlecht. Bij laatstgenoemde club wist de Zuid-Amerikaan uit te groeien tot een vaste kracht.