'Alex Telles is bijna rond met nieuwe club en vertrekt bij Manchester United'

'Alex Telles is bijna rond met nieuwe club en vertrekt bij Manchester United'

02-08-2022 17:15 Laatste update: 17:24
7

Manchester United en Sevilla zijn bijna akkoord over de transfer van Alex Telles, meldt Fabrizio Romano. De transferexpert beweert dat de Braziliaan zelf al akkoord is met een overstap naar Andalusië.

De laatste details tussen Manchester United en Sevilla moeten nog worden besproken, maar de overgang zou in ieder geval erg dichtbij zijn. Telles lijkt niet op veel speeltijd onder manager Erik ten Hag te kunnen rekenen, waardoor de Braziliaanse verdediger op zoek is naar een nieuwe club. Ex-werkgever FC Porto werd veelvuldig genoemd als potentiële nieuwe bestemming, maar bleek uiteindelijk niet bereid om door te pakken.

Volgens Romano zou het bij een transfer van Telles gaan om waarschijnlijk een overstap op huurbasis, waarbij Sevilla het meest concreet blijkt. De 29-jarige linkspoot kwam in 2020 voor vijftien miljoen euro over van Porto. Voor zijn tijd in Portugal speelde hij onder andere voor Internazionale en Galatasaray. Telles speelde in totaal vijftig wedstrijden in alle competities voor Manchester United, waarin hij een keer scoorde en acht assists gaf.