'Als ze bellen dan is het antwoord: dat is mooi, maar hij is niet te koop'

'Als ze bellen dan is het antwoord: dat is mooi, maar hij is niet te koop'

4 augustus - 14:35
56

Het verhaal dat Nottingham Forest belangstelling heeft voor Jizz Hornkamp komt voor Willem ll volledig uit de lucht vallen. Technisch directeur Teun Jacobs zegt van niets te weten en ook het management van de spits heeft nog niets gehoord.

Hornkamp werd woensdag in verband gebracht met Nottingham, maar niet door de eerste de beste krant in Engeland: The Athletic is doorgaans zeer betrouwbaar. "Jizz is speler van Willem ll en wij hebben er geen contact over met zijn zaakwaarnemer en Nottingham Forest. Voor mij kwam dit als een complete verrassing", zegt Jacobs voor de camera van ESPN.

"Ik kan er ook niet zoveel mee. Ik kan er pas over nadenken als de club of speler of zaakwaarnemer zich bij me meldt. Dat is allemaal nog niet gebeurd, dus ik kan er niet zoveel mee. Ja, er is nul beweging."

Maar wat als Nottingham zich bij Willem ll meldt? "Dan moeten we onze lijsten af hebben. Voor een spits is dat iets lastiger dan bijvoorbeeld voor een middenvelder. Jizz is onze spits en we willen graag promoveren met Jizz. Als ze bellen dan zal het antwoord zijn: dat is mooi, maar op dit moment is hij niet te koop."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast