Midtsjo belangrijk bij de winnende goal van Galatasaray in de slotfase

Midtsjo belangrijk bij de winnende goal van Galatasaray in de slotfase

07-08-2022 23:23
8

Fredrik Midtsjo gaf bij zijn debuut in het shirt van Galatasaray direct zijn visitekaartje af. De middenvelder die overkwam van AZ gaf in de negentigste minuut de assist op de winnende goal van Bafetimbi Gomis.

Galatasaray begon het seizoen zondag met een uitwedstrijd tegen Antalyaspor. Patrick van Aanholt stond aan de aftrap bij de Turken, Midtsjo begon als wisselspeler, maar kwam in de zestigste minuut als invaller binnen de lijnen. Het bleef lang 0-0 in Antalya, maar in de slotfase drukte Galatasaray toch door om de winnende goal te maken. In de negentigste minuut legde de ingevallen Midtsjo af op Gomis die uiteindelijk, ook als invaller, de winnende wist te maken.

Midtsjo maakte deze zomer de overstap van AZ naar Galatasaray. Naar verluidt was met de transfer een bedrag van 3,5 miljoen euro gemoeid. De Noorse middenvelder speelde sinds 2017 voor de Alkmaarders en kwam uiteindelijk tot 195 duels in de Eredivisie. Hierin scoorde hij zeven keer en gaf hij 31 assists. De 28-jarige middenvelder speelde eerder voor Rosenborg BK.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie